IIoT - Industrial Internet of Things

Sammen med våre partnere har vi gjennom flere år utviklet et sortiment innen IIoT. Dette gjør det enklere for våre kunder å holde seg oppdatert i den digitale verden.

Kunnskap

Bredt sortiment for din IIoT-applikasjon

Sammen med våre partnere har vi gjennom flere år utviklet et sortiment innen IIoT. Dette gjør det enklere for våre kunder å holde seg oppdatert i den digitale verden. I takt med produktutviklingen jobber vi i OEM Automatic også for å være en bra partner å diskutere frem ulike muligheter. Vi ønsker å være en kvalifisert støttespiller i arbeidet med å komme frem til en komplett løsning. Utvalget er basert på kjerneprodukter vi har hatt i over 40 år. Utviklingen har beveget seg fra kontroll- og styringskomponenter, til innsamling av data og informasjon, til skybaserte løsninger. 

 

OEM Automatics IIoT

Vi i OEM Automatic tilbyr åpne systemer som ikke er avhengig av et bestemt merke, eller kommunikasjonsmetode. Dette letter implementeringen av produktene i kombinasjon med eksisterende systemer, slik at du som kunde skal få en så god løsning som mulig. Vi mener dette er viktig for å sørge for at IIoT virkelig blir mulig. På denne måten åpner man for at det kan samles så mye data som mulig, basert på hva man allerede har. I tillegg suppleres det med nye sensorer og I/O-er. Informasjonen som trekkes ut kan deretter sendes til et sentralt punkt eller til skybaserte tjenester for videre behandling.
 

Forskjellen på IoT og IIoT

IoT (Internet of Things) drives av smarte enheter som samler og deler data, eller informasjon, for deretter å effektivisere tidsbruken. Dataene som IIoT (Industrial Internet of Things) samler inn anvendes for å optimalisere prosesser og skape smartere arbeidsmetoder. Smarte maskiner er ekstremt mye bedre rustet til å analysere store mengder data enn det smarte mennesker er. Dette gjør at man har god grunn til å mene at IIoT har et enormt potensiale med tanke på å forbedre den totale effektiviteten i verdikjeder som, for eksempel, produksjon og leveranse.

 

Hva er IIoT?

IIoT (Industrial Internet of Things) handler om å samle inn data fra, for eksempel, maskiner eller produksjonslinjer for deretter å analysere og optimere prosesser og arbeidsmetoder. Dette gjøres gjerne ved at smarte produkter og maskiner selv identifiserer flaskehalser og problemer i kjeden. På denne måten blir det enklere å optimalisere driften.

 

I/O moduler Og KOMMUNIKAsjON

Våre produkter gir deg muligheten til å fjernstyre enheter og systemer på en sikker måte, samtidig som de gjør det mulig å bygge opp en intern nettverksdistribusjon.

Mer om nettverk og kommunikasjon

INDUSTRI pc 

Vi tilbyr et bredt sortiment av industritilpassede PCer. Med modularitet i fokus tilpasser man produktene ut fra hvert enkelt tilfelle og applikasjon. Uansett om det er en liten 6,5" panel-PC eller en kraftfull boks-PC, vi har noe som dekker behovet.

Mer om Industri PC

DISTRIBUERENDE I/O moduler

Fra vårt sortiment av IoT tilbyr vi forskjellige løsninger for å koble opp signaler fra sensor til et overordnet system, eller til skybaserte tjenester. Behovet for sensorer øker stadig. Med en eller flere av våre teknologier kan vi løse utfordringene utfra hvordan akkurat din applikasjon ser ut. 

Mer om I/O moduler

PLS

Våre micro-PLSer er kompakte styresystemer med kraftfulle funksjoner, noe som gir mulighet til å bygge både enkle og mer avanserte styre- og overvåkningsfunksjoner.

Mer om våre micro-PLS produkter

Trenger du teknisk hjelp?
Martin StenslandMartin Stensland

Produktansvarlig

004790661261 90 66 12 61

Send e-post Send e-post

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post