Et av nord-europas største lager for automasjonsprodukter

Etter utvidelsen i 2019 er nå lagerarealet ved vårt logistikksenter i Tranås på over 10 000 m2. Der har vi til enhver tid lagerført mellom 25 000 og 30 000 forskjellige artikler. 

Lager OEM Automatic AS
Nytt lager OEM Automatic

Hovedfokuset vårt er at artikler som våre kunder har behov for skal være tilgjengelige direkte fra lageret vårt. Ved hjelp av god kommunikasjon ønsker vi å legge til rette for en forutsigbar fremtid sammen med partnere og kunder.

Ved siden av behovet for å øke antall kvadratmeter lager og utvide med større kontorlokaler ble det også fokusert på å ta miljøbevisste valg. Løsninger som grunnvarme, naturlig kjøling og solceller ble implementert.

Hurtig og sikker levering med fokus på detaljer og kvalitet

Bestillinger på lagerførte varer som registreres før kl. 14.30 sendes samme dag. I 2019 sørget våre lagermedarbeidere for at over 90 000 unike forsendelser kom frem til rett tid. Vi mener høye ambisjoner er en viktig faktor for å kontinuerlig heve nivået. Sammen jobber vi hele tiden med å forbedre effektiviteten og servicegraden i hele verdikjeden.

Miljø er viktigt for oss

Arbeidet med miljøet har vært en viktig del av tilbygget. Nesten 800 solpaneler er installert på taket og kommer til å redusere tilført energi med opp mot 30%. Øvrig energi som behøves er fra fossilfri produksjon. I den nye lagerdelen finnes kun LED-lamper, som gir bedre lys og bruker mindre strøm, hvilket sparer masse energi. Det at lageret er plassert på Höganloft, et stykke utenfor Tranås sentrum, gjør at vi fjerner mye av trafikken fra Tranås by.
-"Det har vært et viktig mål for oss. I vårt miljøarbeid har vi også investert i en elbil for interne transporter og for kunder i nærheten", sier Johan Lind, lagersjef.

Arbeidsmiljø og sikkerhet

Arbeidsmiljø og sikkerhet er selvsagt sentrale deler for oss. Et eksempel er at lastehusene er værbestandig, hvilket innebærer at de slutter tett rundt bilene for ikke å slippe ut varmen. På denne måten holder vi jevne temperaturer, hvilket er bra for både arbeidsmiljøet og energiforbruket.
Alle pallereoler er sikret både mot påkjøring og ras. - "Der har vi virkelig gått hele veien med sikkerheten", forteller Peder Ekeflo, Logistikksjef.

Skaper nye muligheter

Tilbygget gir oss muligheter for fremtiden. Vi vil vokse og utvikles sammen med våre kunder og forsøker alltid å bli bedre.  Antall palleplasser er doblet, hvilket gir muligheter til å ta inn flere produkter, ha et bredere sortiment og arbeide enda mer strukturert. Nå kan vi sørge for at produktene ligger i riktig høyde, minske unødig gange og på denne måten bli mer effektive.

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post