vi frigjør dine ressurser

Vi på OEM Automatic ser mot deres helhetlige behov og leverer gjerne en komplett løsning. Gjennom å tilpasse, bearbeide og montere sammen ulike komponenter kan vi forenkle og effektivisere deres virksomhet.

Vi forenkler din hverdag

Takket være vår tekniske avdeling kan vi hjelpe dere som kunde til å finne den mest kostnadseffektive løsningen med våre produkter. Basert på deres behov monterer vi sammen et eller flere produkter til en artikkel som deretter kan bestilles som et enkelt artikkelnummer. Det vi tilbyr kan handle om alt fra spesialpakking og merking av produkter til å montere sammen en komplett underenhet som passer direkte inn i deres applikasjon. Vi ønsker å hjelpe dere med å frigjøre ressurser, effektivisere deres virksomhet, pluss gi dere tid og mulighet til å kunne fokusere på det dere er best på.

50 000 enheter per år

Ved vår tekniske avdeling håndterer vi over 7 000 ordre årlig, noe som resulterer i sammenstilling av mer enn 50 000 enheter hvert år.
Kompetente og engasjerte montører, sammen med nærheten til vårt logistikksenter, gjør det mulig for oss å arbeide effektivt, samtidig som vi sørger for høy kvalitet på arbeidet.
Våre kvalitetsmålinger ligger på 0,5/uke, som med andre ord betyr at vi kun mottar én kundereklamasjon hver andre uke. Produksjonen er meget kostnadseffektiv, og den er kvalitetssertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001

Fordeler for deg som kunde

• Færre artikkelnummer
• Høyere innkjøpseffektivitet
• Enklere logistikk
• Færre leverandører
• Lavere totalkostnad

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

32 21 05 05

Send e-post