Dette er OEM Automatic AS

Vi markedsfører komponenter for industriautomasjon og tilbyr et produktsortiment som er unikt både i bredde og dybde. Dette gir deg som kunde en mulighet til å redusere antall leverandører. Vår oppgave sammen med deg og våre produsenter er å finne de beste og mest kostnadseffektive løsningene.

Business idea OEM Automatic

OEM Automatic gruppen strekker seg mot å bli en ledende aktør i Nord-Europa innen salg av komponenter for industriautomasjon.

Samtidig fungerer vi som våre leverandørers salg- og markedsorganisasjon på det norske markedet. Gjennom vår tilstedeværelse i markedet, kunnskap og service tilfører vi en merverdi til produktene og blir på den måten en verdiskapende link mellom våre produsenter og kunder.

Spesialisert organisasjon

For å kunne tilby våre kunder høy service og produktkunnskap er vi delt inn i to avdelinger som igjen er delt opp i flere produktområder.

Hvert enkelt produktområde er spesialisert på sitt sortiment og bygd opp rundt et antall spesialfunksjoner som produktansvar, kundesupport, ordrebehandling, innkjøp og leveranseovervåkning.

Ledende varemerker

OEM Automatic markedsfører samtlige produkter under produsentens varemerke, noe som gir en garanti for høy kvalitet og funksjon grad.

Våre produsenter er spesialiserte på sitt område og ledende i sin bransje. Dette gjør at vi kan tilby konkurransekraftige produkter med den seneste innen moderne teknologi. Gjennom å være produsentenes lokale organisasjon med fullt ansvar for alt salg, kan vi med over 25 000 artikler fra mer enn 100 ledende produsenter også tilby et unikt sortiment. 

Aktiv sortimentsutvikling

Et nært samarbeid med våre kunder gjør det mulig for oss å fange opp de behov og krav som stilles til nye produkter.

Sammen med våre produsenter diskuterer vi hvordan vi på best mulig måte kan møte fremtidens krav til teknikk og funksjoner. Vi jobber også kontinuerlig med å øke vårt produktsortiment og samtidig starte med nye produktområder.

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

32 21 05 05

Send e-post