Dette er OEM Automatic AS

OEM Automatic er en av Europas ledende leverandører av komponenter for prosess- og industriautomasjon. Et bredt og dypt sortiment, sammensatt av produkter fra ledende produsenter gir kunden en unik mulighet til å samle sine innkjøp.

Vi skal være en attraktiv partner som gir kundene tilgang til kvalitetsprodukter fra ledende produsenter, hjelp ved utviklingsprosjekter og muligheter til å effektivisere sine innkjøp. Våre produktspesialister og selgere hjelper deg som kunde med å finne den beste tekniske løsningen, samtidig som vi kommersielt håndterer salget på en effektiv måte. Raske leveranser, klare beskjeder og tydelig informasjon er en selvfølge for oss. Det skal være trygt og enkelt å handle hos OEM Automatic.

Business_Model_OEM_Automatic
Markedsledende partnere

Våre produsenter er ofte globale aktører og ligger langt fremme gjeldende teknikk og produktutvikling. De fleste er markedsledende innenfor sitt spesialistområde. Vi skaper en verdi for våre produsenter ved å være deres beste alternativ for valg av salgskanal i Norge.

Relasjonsbyggende business

Vår fremgang bygger på at vi tilfører verdi for både kunder og produsenter. Gjennom vår tekniske kompetanse og brede produktsortiment, tilfører vi verdi til kundenes produkter og prosesser. For våre produsenter tilfører vi verdi ved å være det beste alternativet i deres valg av distribusjonskanal.

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post