Corner eye Orlaco

Sikkerhet fra alle vinkler - med orlacos kameraløsninger

Orlaco presenterer flere applikasjoner for kjøretøyet ditt, som bidrar til å gjøre trafikken tryggere. Med CornerEye, SurroundView, Frontview, og Rearview får du kontroll rundt hele kjøretøyet. Blindsonen, mørket eller dårlig vær, er ikke lenger et problem med Orlacos synsløsning. Kameraene er godkjent i henhold til R46-direktivet og kobles enkelt til en monitor i kjøretøyet.

Kunnskap

CornerEye®

GJØR LASTEBILEN SYNLIG MED SITT 270° KAMERA 

Med CornerEye får du full oversikt over blindsoner både foran og på sidene av lastebilen. Med dette unike kamerasystemet har du full kontroll på syklister, fotgjengere og annen trafikk. CornerEye gjør manøvreringen effektiv og gjør at du enkelt kommer deg gjennom de mest støyende trafikksituasjonene. 
 
Corner eye Orlaco

OEM Automatic cornereye klass V

Klass V

OEM Automatic cornereye klass VI

Klass VI

OEM Automatic cornereye

CornerEye®

DEKKER FORSKRIFTER FOR KLASSE V OG VI

CornerEye synliggjør områdene foran og på sidene av kjøretøyet. Et enkelt kamera dekker områder som kreves av speilloven, i henhold til direktiv R46 (klasse V og VI), som skal oppfylles ved kjøring av lastebil. Kameraets høye lysfølsomhet garanterer optimal oversikt i mørket. 

Den spesielle legeringen over kameralinsen sikrer at du alltid får et godt bilde, selv under de verste værforholdene. Med disse forholdene kan du alltid være sikker på å ha klar oversikt over hva som skjer rundt deg og kjøretøyet ditt. CornerEye, for eksempel, hjelper deg med å se deg rundt hjørner ved veikryss. 

 

BYTT FRONTSPEIL OG SPEIL

Med teknologien til et overvåkningskamera, er CornerEye godkjent som en direkte erstatning for frontspeilet ditt. Systemet overholder også FNs strenge R46- bestemmelser for montering av speiler i lastebiler. Ved bruk av dette kamerabaserte speilsystemet øker du trafikksikkerheten og bidrar til å redusere ulykker, kjøretøyskader og tidkrevende stopp. 

Ved å oppgradere til CornerEye minimerer du risikoen for skade på kjøretøyet ditt, sparer tid i trafikken og får en lavere forsikringspremie. I tillegg sparer du drivstoff ved å bytte ut de store speilene dine med CornerEye aerodynamisk design, noe som gir lavere totalkostnad for deg. 

 
Corner eye Orlaco

her finner du corner eye

her finner du flere relaterte produkter

OEM Automatic Orlaco cornereye

 

Trenger du teknisk hjelp?
Mariann LundgrennMariann Lundgrenn

Produkt- og markedsassistent

99 59 11 29

Send e-post

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

32 21 05 05

Send e-post