Corner eye Orlaco

Sikkerhet fra alle vinkler - med orlacos kameraløsninger

Orlaco presenterer flere applikasjoner for kjøretøyet ditt, som bidrar til å gjøre trafikken tryggere. Med CornerEye, SurroundView, Frontview, og Rearview får du kontroll rundt hele kjøretøyet. Blindsonen, mørket eller dårlig vær, er ikke lenger et problem med Orlacos synsløsning. Kameraene er godkjent i henhold til R46-direktivet og kobles enkelt til en monitor i kjøretøyet.

Kunnskap

CornerEye®

GJØR LASTEBILEN SYNLIG MED SITT 270° KAMERA 

Med CornerEye får du full oversikt over blindsoner både foran og på sidene av lastebilen. Med dette unike kamerasystemet har du full kontroll på syklister, fotgjengere og annen trafikk. CornerEye gjør manøvreringen effektiv og gjør at du enkelt kommer deg gjennom de mest støyende trafikksituasjonene. 
 
Corner eye Orlaco

OEM Automatic cornereye klass V

Klass V

OEM Automatic cornereye klass VI

Klass VI

OEM Automatic cornereye

CornerEye®

DEKKER FORSKRIFTER FOR KLASSE V OG VI

CornerEye synliggjør områdene foran og på sidene av kjøretøyet. Et enkelt kamera dekker områder som kreves av speilloven, i henhold til direktiv R46 (klasse V og VI), som skal oppfylles ved kjøring av lastebil. Kameraets høye lysfølsomhet garanterer optimal oversikt i mørket. 

Den spesielle legeringen over kameralinsen sikrer at du alltid får et godt bilde, selv under de verste værforholdene. Med disse forholdene kan du alltid være sikker på å ha klar oversikt over hva som skjer rundt deg og kjøretøyet ditt. CornerEye, for eksempel, hjelper deg med å se deg rundt hjørner ved veikryss. 

 

BYTT FRONTSPEIL OG SPEIL

Med teknologien til et overvåkningskamera, er CornerEye godkjent som en direkte erstatning for frontspeilet ditt. Systemet overholder også FNs strenge R46- bestemmelser for montering av speiler i lastebiler. Ved bruk av dette kamerabaserte speilsystemet øker du trafikksikkerheten og bidrar til å redusere ulykker, kjøretøyskader og tidkrevende stopp. 

Ved å oppgradere til CornerEye minimerer du risikoen for skade på kjøretøyet ditt, sparer tid i trafikken og får en lavere forsikringspremie. I tillegg sparer du drivstoff ved å bytte ut de store speilene dine med CornerEye aerodynamisk design, noe som gir lavere totalkostnad for deg. 

 
Corner eye Orlaco

WISR

WISR er et trådløst kamerasystem som gjør det mulig, i stedet for å ha kamera, skjerm og kabler, å kunne projisere bildeoverføringen via WIFI på et Android-basert nettbrett eller smarttelefon uten noen kabler inne i kupeen. Orlacos EMOS ethernetkamera danner grunnlaget for systemet og kombinasjon med WiSR sender/mottakerenheten, ethernetkabel og nettbrett, danner de et komplett trådløst kamerasystem som er enkelt å installere på kjøretøyet. 

Programmering av WiSR og EMOS kameraene gjøres enkelt i Orlaco PhotonView™-appen. Bildeoverføringen via WiSR lar opptil 4 EMOS-kameraer vises samtidig og den gir deg som bruker muligheten til en rekke forskjellige innstillinger. WiSR kan brukes i kjøretøy og maskiner i alle varianter, kun fantasien setter grenser. Bruk det som et ettermontert ryggekamera for dine transportkjøretøy eller som en applikasjon til landbruksmaskiner. 
 
 
 • Kompakt design
 • Bildeoverføring via smarttelefon eller nettbrett (Android versjon 7, 8 eller 9)
 • PhotoView™, Gratis nedlastbar programvare i Google Play Store 
 • Multiview i PhotoView™ (opptil 4 ulike bilder)
 • Mulig å koble til 2 x EMOS kamera på en WiSR / kan kombinere med to WiSR-system
 • Sertifisert produkt for EU og US (R10, CE, FCC, IC)
 
 
 • Slitesterkt design: arbeidstemperatur slag- og vibrasjonsbestandig i henhold til ¨Orlaco¨-standard
 • 5,2 og 5,8 GHz båndbredde for optimal WiFi-tilkobling
 • Plug-and-play (kun velg WiFi-nettverk)
 • Kostnadseffektiv og pålitelig trådløs digital videooverføring
 • Redusert installasjonstid (ingen ekstern skjerm må kobles til)
 

SURROUND VIEW – GJØR ALLE VINKLER SYNLIG

Blindsoner hører fortiden til takket være Surround View fra Orlaco. Surround view gir et 360-graders synsfelt rundt kjøretøyet ditt.

Ved å dele og overlappe bildene kan du få en oversikt over alt som skjer rundt kjøretøyet ditt gjennom kun én skjerm. Dette hjelper deg med å navigere enkelt gjennom trange områder og tungt trafikkerte gater.

 

FRONTVIEW – RASK OVERSIKT OVER EN FRI VEI FORRAN DITT KJØRETØY

Orlacos frontview-kamera viser synsfeltet rett foran kjøretøyet. En rask titt på skjermen og du vil se om det er fritt for å kjøre uten å måtte bekymre deg for fotgjengere, syklister og gjenstander.

Monitoren kan integreres eller monteres på en eksisterende overflate, avhengig av hvordan kjøretøyet ditt ser ut. Skjermen er også utstyrt med smarte funksjoner som automatisk dimming, uansett hvor lyst eller mørkt det er ute vil du alltid ha best mulig sikt.

 

REARVIEW – FOR TRYGGERE RYGGING

Ryggekameraet lar deg se området rett bak lastebilen din. Systemet er direkte tilkoblet, så når du setter i revers, kobles ryggekameraet til og viser bildet på skjermen. Ryggekameraet er også et godt hjelpemiddel når det skal kobles til en tilhenger.

 

her kan du lese mer om de ulike produktene

vsa-adapterkabel

Tilpass kamerasystemet enkelt til Volvos`s eksisterende monitor.

VSA står for Volvo systemadapterkabel og er en kabel for direkte tilkobling til Volvos eget eksisterende monitor/lydsystem.

For å bruke den allerede installerte monitoren i Volvos Audiosystem sammen med Orlacos kameraer, er det kun nødvendig med en adapterkabel spesialutviklet for Volvo SEM-berøringsskjermer og SID-monitorer (ikke-berøringsskjerm). Den åpne enden av adapterkabelen kobles til kjøretøyets eksisterende kontakt, og den kontaktede enden kobles deretter direkte til kameraet. Med andre ord trenger ingen ekstern skjerm brukes.  

 
Trenger du teknisk hjelp?
Mariann LundgrennMariann Lundgrenn

Produktansvarlig

+4799591129 99 59 11 29

Send e-post Send e-post

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post