Besøk til Lovato i Italia

Vi har vært på besøk hos Lovato Electric

Vi i OEM Automatic AS kunne i september, selv om det var noe forsinket, feire hele 40 år siden oppstarten vår i Norge.

Vi kombinerte denne spesielle anledningen med besøk til to av våre dyktige produsenter, LOVATO Electric SpA og B & C Electronics SRL Bildet her viser de som besøkte Lovato Electric, tatt inne i deres Academy i Bergamo. 

Firmanyheter

Lovato Electric 

I september hadde vi i OEM Automatic AS gleden av å feire vårt 40-årsjubileum siden oppstarten i Norge. Denne spesielle anledningen ble feiret med inspirerende besøk til våre langvarige partnere, Lovato Electric SpA og B&C Electronics SRL i hjertet av Bergamo, Italia. 
Gruppen som besøkte Lovato ble hjertelig mottatt og startet dagen i Lovatos Akademi, som er et imponerende utstillingsvindu for hvordan utviklingen hos Lovato har vært gjennom deres 100 års historie. Vi fikk en grundig presentasjon av Lovato som selskap og en presentasjon av de ulike produktgruppene som produseres på stedet i Bergamo. Lovato Electric er et familieeiet firma som har vært etablert siden 1922 og har over 100 års erfaring med elektromekanisk produksjon. I dag er de representerte i over 100 land. Lovato har hovedkontor, lager, design og produksjon i Bergamo.

Lovato presentation
Lovato fabrikk

Imponerende fabrikklokaler

Vi fikk en omvisning i Lovatos imponerende fabrikklokaler. Alle inngående detaljer produseres av Lovato selv, noe som gir full kontroll av kvaliteten fra start. Kontaktorne passerer over 20 teststasjoner innen levering. Innovasjon her preget Lovato fra starten og i dag arbeider 30 % av de ansatte med utvikling. Testene utføres i Lovatos egne sertifiserte laboratorium.

Vi fikk blant annet en innføring i den nye serien med nettanalysatorer og det smarte Easy Branch systemet for enkel og tidsbesparende måling av opp til 99 stk 1-fase forbrukere eller 33 stk 3-fase forbrukere.

Om Lovato Electric:

  • Etablert i 1922 i Bergamo, fortsatt familieeid.
  • Har et omfattende globalt nettverk, med produkter tilgjengelig i over 100 land.
  • Tilbyr et bredt spekter av elektriske og automatiseringskomponenter.
  • Blant de første i Italia til å motta ISO 9001-sertifisering, noe som vitner om deres forpliktelse til kvalitet.
  • Legger stor vekt på forskning og utvikling for å skape innovative, pålitelige produkter.
  • Fokusert på industriell automatisering.
  • Har en rik historie kombinert med bærekraftige forretningspraksiser.
  • Lovato Electric er anerkjent for sin sterke produktportefølje og forpliktelse til kvalitet og innovasjon, og spiller en viktig rolle i industrien både nasjonalt og internasjonalt.

video cannot show image

les mer om easy branch:

Kontaktorer med marinegodkjenning:

Ny serie mykstartere:

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post