Tosibox

Tosibox
Tosibox er finsk selskap i vekst, som startet i Oulu i 2011 med det formål å gjøre tilkobling enkelt.
Tosibox har gjort nettop det. Tosibox-ansatte, teknologi og programvare har laget en ny standard for sikker IoT-tilkobling, fjernvedlikehold og nettverksadministrasjon.
De prisbelønte TOSIBOX®-produktene produseres i Finland og brukes over hele verden.

Med Tosibox® kan du enkelt opprette en helt sikker fjerntilkobling på bare noen få minutter, uten spesielle IT-ferdigheter. Tosibox-løsningen består av noen få komponenter som alle er kompatible med hverandre, noe som muliggjør ubegrenset utvidelse og fleksibilitet av systemet.

Systemet består i utgangspunktet av låser og nøkler. En Tosibox®-lås er en industriell ruter som enhetene du vil ha tilgang til, er koblet til. For å få tilgang til låsen kreves en Tosibox®-nøkkel som er synkronisert med låsen og et passord. Nøklene  er tilgjengelige som fysisk USB-nøkkel, som programvarenøkkel og mobilapp. En nøkkel kan selvfølgelig gi tilgang til flere låser.

Det er ingen månedlige eller årlige kostnader for Tosibox® maskinvarekonsepter, kun rene engangskostnader ved kjøp av låser, nøkler, programvarelisenser og mobilklienter. 
Tosibox®-løsningen er globalt patentert, teknologien er sertifisert og har et av de høyeste sikkerhetsnivåene i bransjen med den nyeste krypteringsteknologien. 
Dette er ikke en skytjeneste, men tilkoblingen til de fysisk tilkoblede enhetene skjer via en direkte VPN-tunnel.
 

Se produkter fra Tosibox

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post