Seifert Systems

Seifert valmistaa laadukkaita jäähdyttimiä

Seifert Systems tilbyr og produserer ulike typer kjøleenheter og kjøleaggregat for produksjonsindustrien. Komponentene passer også godt i utfordrende miljøer som mat- og bilindustrien samt under ekstreme forhold som utendørsmiljøer og militære applikasjoner. F.eks. Mobile applikasjoner, marine og offshore vindparker.

Om Seifert Systems

Selskapet ble grunnlagt i 1965 i Ennepetal nær Wuppertal, Tyskland og regnes som en markedsledende aktør i sin bransje med nesten 60 års erfaring. Seifert opererer globalt med produksjon, kontorer og service over hele verden.

Best i kjøleaggregater og luftkondisjoneringsløsninger

Seifert Systems jobber aktivt for å opprettholde en ledende markedsposisjon innen kjøleaggregater og luftkondisjoneringsløsninger. Dette gjør de gjennom produktutvikling i kombinasjon med å utvikle kompetanse innen både produksjon og service. På denne måten setter de standarden for å levere optimale løsninger for sine kunder.

Miljø og bærekraft

Å fremme miljø- og bærekrafts arbeid er dypt forankret i Seifert Systems' bedriftsfilosofi. De analyserer jevnlig produksjonsprosessene sine og søker etter nye bærekraftige løsninger og mer miljøvennlige alternativer. De investerer blant annet i nyere teknologi og mer moderne og effektive maskiner som bidrar til å redusere utslipp. Siden 2020 har de levert klimanøytrale produkter.
 

Fakta om produsenten

  • Grunnlagt i Tyskland 1965
  • Nesten 60 års erfaring 
  • Distributører over hele verden
  • Over 320 ansatte 
  • Siden 2020 har Seifert levert klimanøytrale produkter
 

Eksempel på produkter fra Seifert Systems

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post