Schaffner

Schaffner
Med over 60 års erfaring tilbyr Schaffner et bredt sortiment av produkter for filtrering og forbedret kvalitet i elnettet, samt utvikling av kundetilpassede løsninger. Schaffner hatt løpende investeringer i forskning, utvikling og produksjon for å beholde sin markedsposisjon som ledende innen EMC og elnett kvalitet.

EMI
Schaffner har et meget bredt sortiment av nettfilter for ledningsbåren støy. I sortimentet finnes alt fra enklere filter til filter meg høy ytelse og kraftig dempning. Velg mellom 1-fase eller 3-fase, med eller uten N-leder. For IT-system eller høye spenninger >400 V AC så finnes det versjoner også for dette.

ELNETTKVALITET
Schaffner er en av de fremste innen utvikling og produksjon av løsninger for elnettkvalitet. Automasjonsutstyr støyer og forvrenger signaler med kortere levetid og støy som resultat. Schaffner har et bredt sortiment av produkter som reduserer disse problemene.

SINUSFILTER
Sinusfilter gjør om firkantet sinuskurve fra f.eks. en frekvensomformer til en ren og fin sinuskurve. Motorer som er koblet til får økt levetid gjennom at dv/dt verdiene, lagerstrømmer og spenningsspiker reduseres, noe som reduserer belastningen på viklinger og kulelager.

Lengre levetid på frekvensstyrete motorer
Kabellengder opp til 2000 meter
Gir fin sinuskurve uten spenningsspiker
Reduserer kostnader og vedlikehold

OVERTONEFILTER
Overtoner på elnettet gir et dårligere elmiljø med bl.a. økt slitasje på kabler og raskere aldring av elektriske komponenter. Med ett overtonefilter installert på inngangssiden av en frekvensomformer minskes overtoneinnholdet. Vi på OEM Automatic kan tilby Schaffner's ECOsine-sortiment av passive overtonefilter, noe som er en samling meget kompakte filter med lav vekt som er enkle å installere. Ett overtonefilter fra Schaffner er nøkkelen til å nå kravene innen standarder for elnettkvalitet, f.eks. IEEE-519-2014.

Ideelle for 6-pulslikeretteree
Økonomisk og hurtig installasjon
Bidrar til bedre elnettkvalitet
Minsker risiko for skader på følsom elektronikk

 
Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

32 21 05 05

Send e-post