ROTEK

Rotek har siden starten i 1984 konsentrert seg om små synkronmotorer i 10 – 100 W segmentet. Rotek er et familieeid selskap som ble grunnlagt i år 2000 da de overtok Hasselbach & Kausch Elektrokleinmotoren GmbH, som har produsert synkronmotorer siden 1984. 
 
Dette har ført til at Rotek leverer løsninger som har fremragende funksjonalitet, lang levetid og stor ytelse-til-størrelsesforhold. Sterke, magnetiske rotorer og overlegne vindinger utgjør de største forskjellene mellom Rotek sine motorer, og tradisjonelle kondensator- og trefas-motorer. Motorene passer godt til mange forskjellige applikasjoner som transportbånd på grunn av deres energieffektivitet, eller dosering takket være deres konstante hastighet. Motoren er også egnet til etikettering for sin evne til å stoppe og starte raskt. 

Alle produkter fra Rotek er CE-godkjente med ROHS & REACH-direktivet. Rotek arbeider for å kunne levere sine motorer med UL-sertifikat. Det de nå kan gjøre er å produsere sine motorer med UL-listet materiale. Rotek har førsteklasses produkter og enestående service. For å kvalitetssikre sin produksjon, gjennomgår alle produkter en sluttkontroll.

FORDELER MED SYNKRONMOTORER SAMMENLIGNET MED ASYNKRONMOTORER INKLUDERER:

  • Bedre effektivitet
  • Konstant turtall (uavhengig av belastning)
  • Korte start- og stansetider
  • Selvholdende dreiemoment ved avstengning

Eksempel på produkter

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post