Kübler

Kübler konsernet er i dag en av de ledende i verden innen posisjonssensorer, tellere, prosessteknikk og transmisjonsteknikk.

Kübler ble grunnlagt i 1960 av Fritz Kübler og er et familiefirma som nå ledes av sønnene Gebhard og Lothar Kübler. Idag står eksporten for over 60% av Küblers omsetning, med distributører i mer enn 50 land. Kübler har 4 produksjonsanlegg hvorav 2 stk er i Tyskland, samt i India og USA og har over 490 ansatte.

Deres produktsortiment omfatter produkter for måleteknikk, posisjonering, signaloverføring og evaluering av signaler. I utviklingen av nye produkter legger Kübler stor vekt på kvalitet, nøyaktighet og fremtidssikring. Den største delen av Kübler’s sortiment er pulsgivere med optisk eller magnetisk måling, der Kübler er spesialiserte på kundetilpassede løsninger. 
Kübler-konsernet er i dag en av de ledende i verden på posisjon- og bevegelsessensorer, tellere, prosessteknologi samt transmisjonsteknologi. 

 
 

Fakta om produsenten

  • Grunnlagt i 1960
  • Distributører i mer enn 50 land

Eksempel på produkter

Vis produkter fra Kübler

video cannot show image

Eksempel på produkter fra kübler

Inkrementelle Pulsgivere

Inkrementelle pulsgivere / encodere leverer et visst antall pulser per akselomdreining. Hastigheten til en bevegelse bestemmes ved å måle perioden eller telle pulsene per tidsenhet. Antall pulser varierer fra 1 til 36 000 pulser per omdreining. Utsignalene er Push-Pull, RS422 eller SinCos. Det finnes også serier som er SIL2- og SIL3-godkjent for applikasjoner med encodere som krever skjerpet sikkerhet.

Berøringsfrie Pulsgivere

Kontaktløse pulsgivere brukes til å bestemme posisjon på et lineært magnetisk bånd eller på en magnetisk ring. Siden sensoren ikke har direkte kontakt med den magnetiske overflaten, blir de ikke påvirket av for eksempel støv, olje og sagflis. Med sine kompakte dimensjoner kan disse berøringsfrie pulsgiverne installeres på liten plass, og med IP69K klassifisering er de godt egnet for krevende miljøer.

Absoluttkodet Single-Turn Pulsgiver

Absoluttkodet single-turn pulsgiver, også kalt encodere brukes for å måle posisjonen og rotasjoner mindre enn 360°.De er tilgjengelige med de vanligste busskommunikasjonssystemer og også med analoge utgangssignaler.

Absoluttkodet Multi-Turn Pulsgiver

Absolutte multi-turn pulsgivere som produserer opptil 24 bits med unike vinkelposisjoner per omdreining. De entydige posisjonene er tilgjengelige selv etter at giveren er koblet fra strømforsyningen. Sendix seriene fra Kübler er resultatet av kvalitetsbevisste valg gjennom generasjoner med testing og utvkling. Mulige grensesnitt inkluderer Modbus, Profinet, Profibus, EtherNet / IP, CANopen, SSI og BiSS. Kan dermed kodes fullstendig i de fleste kontrollsystemer.

Inklinometer

Nøyaktig og pålitelig deteksjon - selv i tøffe omgivelser. Helningsgivere, også kalt Inklinometere, brukes til å registrere helningen til en gjenstand. F.eks. førerhuset på et kjøretøy eller stillingen til en kranarm. Med IP69K, støtresistans opp til 100g, samt vibrasjonsmotstand opp til 10g, kan inklinometerene fra Kübler trygt monteres i krevende miljøer. Temperaturområdet fra -40 til +85°C gjør utstyret godt egnet for utendørs bruk.

Wiresensor

Wiresensor fra Kübler brukes til å måle posisjon eller bevegelse fra kjent posisjon ved hjelp av et kabelhus med innebygd pulsgiver. Noen av seriene er tilgjengelige med dual encoder for å oppnå redundans. Andre kommer med innebygd inklinometer. Hvis du velger en wiresensor med analog utgang, kan du enkelt skalere arbeidsområdet til ønsket lengde.
Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post