Fulling Motor

Fulling Motorin logo

Fulling Motor er en profesjonell motorprodusent lokalisert i Changzhou City, Kina. De spesialiserer seg på fire ulike produktserier: Hybrid Stegmotorer, BLDC-motorer, Servomotorer og Motorstyringer. Deres produksjonskapasitet overskrider mer enn fire millioner motorer produsert per år. Fulling Motor CO. LTD er en ISO9000 sertifisert produsent av motorer og gir.

 
I løpet av de siste årene har Fulling Motor blitt anerkjent rundt om i verden som en av de beste på elektromekaniske drivsystemer. Produksjonen av motorer strekker seg fra et komplett utvalg av stegmotorer, fra tradisjonelle til hybrid, miniatyr og High Torque versjoner, samt AC servomotorer, DC motorer med og uten børster. I tillegg produserer Fulling Motor gir i mange forskjellige varianter, til så og si alt av sine motorer. 

Fullings produkter blir brukt innen områder som industriell automatisering, produksjon av roboter, tekstil, trykk og medisinsk utstyr, for å nevne noen. Fulling er et deleid selskap delt mellom det kinesiske selskapet Fulling, det tyske selskapet Nanotec og det sveitsiske selskapet Delta Line.
 

Fakta om produsenten

  • Grunnlagt i 2001
  • Hovedkontor i Changzhou

Eksempel på produkter

Vis produkter fra Fulling Motor
Fulling motorer BLDC

børsteløs DC motor

BLDC, eller børsteløs likestrømsmotor (Brushless DC), er en DC-motor uten børster, noe som gir den kombinasjonen av kraft fra en likestrømsmotor og levetiden til en vekselstrømsmotor, alt i en kompakt utforming.

En børsteløs motor er utstyrt med hallsensorer som kan hjelpe med hastighetsregulering og posisjonering. Fullings BLDC-motorer er kjent for sin høye ytelse med høyt dreiemoment i en liten størrelse. Mulighetene for kundetilpassede spoler, aksler og flenser er nesten uendelige, og våre standardiserte motorer med bakre aksling kan enkelt kombineres med gir, enkodere og bremser i mindre antall direkte fra hyllen.
Stegmotorer fra Fulling Motors

Stegmotor

En stegmotor er en motor som konverterer elektriske pulser i motorviklingen for å skritte/posisjonere rotoren. Disse pulser brukes deretter til å beregne nøyaktig posisjonering. Stegmotorer brukes vanligvis i applikasjoner der enkel posisjonering, lave hastigheter og høyt holdmoment er nødvendig. Eksempler på slike applikasjoner er kontorutstyr, medisinske applikasjoner og ventilasjonssystemer. Fulling har et bredt sortiment som spenner fra ramme størrelser på 20 mm (NEMA 8) til 110 mm (NEMA 42). Fullings produkter kan også tilpasses etter kundens behov.

eksempel på produkter fra fulling motor

BLDC-motorer

stegmotorer

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post