Exolöf

Exolöf jobber med utvikling og markedsføring av produkter for mobile og faste applikasjoner.

Produktene er utviklet med fokus på høy kvalitet og testes mot en kravspesifikasjon tilpasset krevende miljøer. Exolöf jobber tett med sine globale underleverandører, noe som betyr at Exolöf også kan utvikle kundeunike løsninger for akkurat din applikasjon.

EXOLÖF - PRODUKTER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA

Med høye krav fra kunder og Nordens utfordrende klima, ble Exolöf født, et merke med fokus på høy kvalitet og tilpassede løsninger.

Regn, vind, varme, men også kulde er ofte en del av hverdagen når det kommer til det nordiske klimaet. Temperaturforskjellene kan være enorme, i tillegg til at klimaet er svært varierende i de forskjellige årstidene. Kjøretøy som er tilrettelagt for utendørs arbeid, skal kunne utstyres med produkter som tåler påkjenningene, det er her Exolöfs reise starter.

Exolöf jobber med utvikling og markedsføring av produkter for kjøretøysapplikasjoner. Produktene er utviklet med fokus på høy kvalitet og testet mot en kravspesifikasjon tilpasset krevende miljøer. Et nært samarbeid med globale underleverandører gjør at Exolöf kan utvikle kundeunike løsninger for akkurat ditt kjøretøy. Det kan være kjøretøy som jobber utendørs i vårt nordiske klima og da må vi ha ned til -40 °C i vår kravspesifikasjon.

Produktporteføljen vil i første omgang omfatte antenner, arbeidsbelysning, laserprodukter og gassfjærer, men det forventes å vokse i løpet av de neste årene.

 

Eksempel på produkter fra Exolöf

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post