Entrelec

Entrelec er en av verdens ledende produsenter av rekkeklemmer og har vært på markedet siden 1950 tallet og eiet av ABB siden 2002. Firmaet har sitt hovedkontor i Lyon Frankrike. Siden 1. august 2018 er TE Connectivity nye eiere av Entrelec.
 

Materialet i ABB/Entrelecs rekkeklemmer inneholder ikke halogen, kadmium, fosfor, asbest og PVC. De har brannklasse UL94 V0 og sortimentet er RoHS godkjent. 
I programmet av rekkeklemmer fra Enetrelec tilbys et flertall ulike montasje måter:

Skruklemmer

Fra 0,2 mm² – 300 mm² i to ulike serier med et stort utvalg av rekkeklemmer.

Fjærklemmer

Toppmontert tilkobling fra 0,2 mm² - 35 mm².

ADO-system

IDC-teknikk der kabelen ikke behøver å avisoleres, hurtig og sikker montering. Fra 0,2 mm² – 4 mm². Eneste montasjemåte som tilbyr minst 2 kabler i samme klemme.

PI-fjærklemme

En PUSH-IN klemme med to teknikker i samme klemme, PUSH-IN eller vanlig fjærklemme. Fra 0,2 mm² – 25 mm².

 

 

 

Eksempel på produkter fra Entrelec

Gjennomgangsklemmer

Gjennomgangsklemmer tilbys i et bredt utvalg med et tilkoblingsareal fra 0,2 mm² opp til 95 mm². SNK gjennomgangsklemme har fått en videreutvikling sammenlignet med den gamle SNA-serien (5000). Den nye serien tilbyr en smalere bredde, doble laskemuligheter og mye nytt tilbehør.

Etasjeklemmer

Etasjeklemme serien består av flere terminalnivåer plassert over hverandre. Vi tilbyr et bredt utvalg av etasjeklemmer med ulike funksjoner. SNK-serien tilbyr en videreutvikling sammenlignet med den gamle SNA-serien, ved at SNK har en smalere bredde, doble laskemuligheter og mye nytt tilbehør. Etasjeklemmene monteres på TS35 skinne.

Skilleklemmer

Skilleklemmer brukes spesielt innen test- og måleteknologi, med disse kan kretser enkelt skilles manuelt. Den nye serien tilbyr en smalere bredde, doble laskemuligheter og mye nytt tilbehør.

Miniklemmer

Den minste rekkeklemmen vi har å tilby passer fra 1,5mm² - 4mm² og monteres på en TS15-skinne.

Fjærklemmer

Fjærklemmen har en toppmontert kobling som kan brukes i for eksempel trange rom hvor skinnen er plassert nær kabelkanalen, eller i vibrasjonsutsatte omgivelser.

Kraftklemmer

Kraftkabelklemmer kan velges med bolt-bolt eller bolt-skruklemme og finnes opp til 300 mm².

Sikringsrekkeklemmer

Med SNK og SNA sikringsklemmer kan du bruke sikringer i forskjellige utførelser og merkestrømmer. Se vårt utvalg av ulike varianter.

Distribusjonsklemmer

Distribusjonsklemmer er en plassbesparende og økonomisk løsning for å fordele tykkere inngående ledere til flere utgående ledere. Innenfor produktgruppen distribusjonsterminaler tilbyr vi både tradisjonelle messingterminaler, isolerte messingterminaler samt mer innovative elementer som TEs DBLK-blokk med full IP20-klassifisering og fleksibel tilkobling.
Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post