Datalogic

Datalogic
Datalogic er en av verdens ledende produsent av strekkodelesere, håndholdt PC for datainnsamling, visionsystemer, sikkerhets lysbarrierer og sensorer som i stor skala benyttes innen produksjon, logistikk, transport og distribusjon.
 
Datalogic ble grunnlagt i Bologna i 1972 av ingeniøren Romano Volta, som fortsatt er den største aksjeeieren. Datalogic er et industrikonsern som er rettet mot områdene; Industriell automasjon og Automatic Data Capture (ADC).

Konsernet investerer mer enn 26 millioner euro per år på forskning og utvikling i sine ni forskningssenter i Italia, USA og Vietnam. Bedriften har ca 2000 ansatte i 30 land fordelt på fire kontinenter, samt syv produksjonsanlegg fordelt over Italia, USA, Slovakia, Ungarn og Vietnam.

Fakta om produsenten

  • Grunnlagt i 1972
  • Hovedkontor i Bologna, Italia
  • Cirka 2000 ansatte

Eksempel på produkter

Vis produkter fra Datalogic

Eksempel på produkter fra Datalogic

Lysbom og Lysgitter

Vi tilbyr blant annet et stort utvalg av type 2 og type 4 lysbommer for personsikkerhet og adgangskontroll i farlige områder, med grunnleggende og avanserte funksjoner, for eksempel innebygget muting, override, blanking og seriekobling av flere lysbommer. Vårt sortiment av lysbommer kommer fra Datalogic. Det følger med enkel festeanordning på alle lysbommer og lysgitter. Annen festeanordning kan bestilles separat, se tilbehør.

Standard fotoceller

Vi har et bredt utvalg av fotoceller som gjør at vi kan løse de fleste applikasjoner med fotoceller. Utvalget strekker seg fra små fiberfotoceller til store fotoceller med lang rekkevidde og oppvarmede linser, M18 fotoceller og fotoceller i plast, forniklet messing og rustfritt stål. En fotocelle brukes til berøringsfri deteksjon ved hjelp av LED-lys eller laser. Vi har standard fotoceller, miniatyrfotoceller, fiberfotoceller, ulike applikasjonsfotoceller og lysbom/lysgitter.

M18 Fotoceller

M18 fotoceller tilbys med flate sider eller sylindriske metallhus. Med et komplett utvalg av optiske funksjoner i alle fotocellteknologier, rett eller vinklet optikk, støpt kabel eller M12-kontakt, NPN eller PNP med NO-NC utganger, har Datasensing (tidligere Datalogic) det bredeste sortimentet i sitt segment. M18-formatet er veldig verdsatt for sin enkle montering.

Fiberfotoceller

Vi tilbyr fiberfotoceller i ulike varianter med høy nøyaktighet. Fiberfotoceller består av en forsterker og fiber. Med fiberfotocelle separerer man elektronikken fra detekteringsområdet. Med fiberoptiske ledere ledes lyset fram til det stedet man vil detektere ved.

Induktive sensorer

Induktive sensorer brukes til posisjonsindikasjon, impuls- eller bevegelsessensorer for metallgjenstander. Den induktive sensoren mangler bevegelige deler og er derfor egnet for applikasjoner med høy kontaktfrekvens. Takket være sensorens kompakte mål, enkelhet ved montering og den kontaktfrie funksjonen blir den induktive sensoren normalt ikke utsatt for mekanisk slitasje, noe som gir lang levetid.
Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post