Crouzet

Crouzetin logo

Crouzet produserer elektromekaniske og elektroniske komponenter for krevende applikasjoner innen luftfart og transport, energi, bygg og maskinindustrien.

Crouzet finnes representert over hele verden via egne kontoret eller andre samarbeidspartnere. Produktkvalitet og produktutvikling står alltid i fokus for å finne smarte applikasjonsløsninger.

OM CROUZET

Crouzet ble grunnlagt i 1921 og har sitt hovedkontor i Valence, Frankrike. Crouzet er representert over hele verden gjennom egne selskaper og samarbeidspartnere.

PRODUKTER FRA CROUZET

Crouzet har et bredt sortiment som består av brytere og sensorer, elektromekaniske aktuatorer, elektrisk beskyttelsesutstyr, cockpitkontroller, automasjonsstyringer og releer, samt instrumenteringstjenester.

TETT SAMARBEID MED KUNDER

Crouzet har et nært samarbeid med sine kunder i utviklingen av produkter, fra standardkomponenter til skreddersydde løsninger. Kunder og partnere kan stole på at Crouzet alltid møter og overgår deres forventninger. Drevet av innovasjon, fokuserer selskapet på å designe og levere riktig produkt for riktig applikasjon, noe som gjør Crouzet til en pålitelig partner for å møte dagens industrielle utfordringer.

CROUZETS BÆREKRAFTARBEID

Crouzet setter høy vekt på de ansattes helse og sikkerhet på arbeidsplassen, samt produktsikkerhet. De er engasjert i å oppfylle kundenes krav (kostnad, kvalitet og levering). Crouzets ledelsessystem er sertifisert av AFNOR i henhold til standarder som tar hensyn til helse, sikkerhet, miljø og spesifikke krav fra bil-, luftfarts-, forsvars- og kjernekraftindustrien. 

Fakta om produsenten

  • Startet tidlig på 1900-tallet
  • Hovedkontor i Valence, Frankrike
  • Representert over hele verden

Eksempel på produkter

Vis produkter fra Crouzet

Firmapresentasjon av Crouzet

video cannot show image

Eksempel på produkter

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post