Bernstein

Bernstein AG er et tysk familieeid selskap med lang historie og som er kjent for høy kvalitet. I 1947 flyttet Hans Bernstein og hans familie til Vest-Tyskland og grunnla "BERNSTEIN Spezialfabrik für Schaltkontakte". Firmaet har stadig utviklet sin portefølje og drives nå av tredje generasjon. Bernstein er ledende innen utvikling og distribusjon av elektroniske og elektromekaniske komponenter for automasjonsindustrien.

Bernsteins mål er å tilgodese kunder med standardprodukter og markedsdrevne produkter for å møte kundenes individuelle behov. Bernstein har tre kjerneområder; sensorer, elektromekaniske brytere og kapslinger.  

 

Sensorer
Sortimentet inkluderer berøringsfrie givere som, induktive-, kapasitive- og magnetgivere. Det finnes også flere spesialmodeller i tillegg.

Elektromekaniske brytere
Sortimentet med brytere dreier seg i hovedsak om endebrytere i plast og metall, med et stort utvalg av manøverarmer og kontaktfunksjoner. Fotpedaler for industriell og farmalogisk/medisinsk bruk, i plast eller metall, enkel dobbel og trippel pedaler. Samt sikkerhetsbrytere og linenødstopp.

Kapslinger
Bernstein har et bredt utvalg av installasjonskapslinger i plast, polyester og aluminium. Disse kan fås i forskjellige størrelser, farger, forskjellig tilbehør og med sertifiseringer som DNV og ATEX. I tillegg er det mulig å få kundetilpassede løsninger som er maskinert, farget og utrustet etter ønske.

Fakta om produsenten

  • Familiebedrift
  • Grunnlagt i 1947 av Hans Bernstein.

Eksempel på produkter

Vis produkter fra Bernstein

video cannot show image

Eksempel på Produkter fra Bernstein

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post