Auer Signal

Auer Signal logo
Vår leverandør av varslingsprodukter Auer, utvikler, markedsfører og produserer sine egne varslingsprodukter. OEM Automatic markedsfør og selger produkter fra Auer Signal i Norge.
 

Auer Signal holder til i Wien, Østerrike, i en moderne fabrikk. De har lagd høykvalifiserte elektronikkprodukter i over 100 år og levere nå til over 70 land over hele verden. 
Bedriften med ca. 100 ansatte er 100% familieeid og ble grunnlagt tilbake i 1910.

På grunn av høy utvikling av LED-teknologien og et meget stort fokus på utvikling av nye produkter er Auer Signal en av de sterkeste i markedet. 
Ettersom alle produktene blir laget «On Site», kan også Auer Signal tilby skreddersydde løsninger, enten det er fargen på lysmodulen eller plasthuset, til og med lyder og toner kan skreddersys for å passe kundens behov.  

Fakta om produsenten

  • Grunnlagt i 1910
  • 100% familieeid
  • Ca. 100 ansatte
  • Representert i over 70 land

Eksempel på produkter

Vis produkter fra Auer

VARSELLYS

Varslingslys fra Auer Signal er tilgjengelig i en rekke lysmoduler, blink, strobe, fast og multifunksjon. Disse varslingslysene kan monteres på ulike overflater og med ulike IP-grader fra IP40 til IP69. I tillegg til en rekke størrelser og farger, for å sikre det riktige varslingslyset for nesten alle bruksområder og applikasjoner. Varslingslysene kan også skreddersys, kontakt oss for mer informasjon. 
 

LYSTÅRN

Hos oss finner du et komplett sortiment av markedets høyeste kvalitet av lystårn i størrelser fra 40mm – 90mm. Vi har en rekke lystårn med ulike spenninger og lyd- og lysmønster. 
Den nyeste serien «modul-Perfect» heretter kalt PC7 er en av de sterkeste lystårnseriene på markedet og har mange nye moduler. PC7 serien kan ha opptil 7 moduler, som kan inkludere multifunksjon, multifarge lysmoduler og multi-tone summer. Det avanserte linsedesignet med den nyeste LED-teknologien gjør den til en av de sterkeste på markedet. 
Den kostnadseffektive serien «modul-compete» 50mm er tilgjengelig med opp til 5 moduler og er ideelt for enkle 24V applikasjoner. 
 

SIRENE/HORN

Vår leverandør Auer Signal tilbyr et komplett utvalg av sirener/horn for ulike applikasjoner. De har levert kvalitetsprodukter siden 1910. Vi selger sirener/horn for panel- eller overflatemontering, med volum fra 65 dB til 127 dB. Disse produktene finnes i ulike størrelser, former og farger med beskyttelsesgrad opp til IP66.
 

KOMBINERT LYS / LYD

Vi kombinerer også lyd og lys for å få et effektivt varslingsprodukt som mulig. I serien finnes mange av varslingslysene med en summer som tilbehør. Summerne har et stort utvalg av ulike signaler, er lyden for høy kan man enkelt justere dette i summeren. Til og med her tilbyr også Auer Signal høykvalitets LED-løsninger.
 
Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post