Almatec

Almatec logo
Almatec er produsent at trykkluftdrevne membranpumper i plast og metall. Almatec har ett meget bredt utvalg, og pumpene er konstruert slik at de kan pumpe med meget høy grad av sikkerhet ved kritiske applikasjoner.
 

Almatec er en ledende produsent av luftdrevne dobbeltmembran (AODD) pumper. Med hovedkontor i Duisburg, Tyskland, er Almatec et produktmerke innenfor PSG, Oakbrook Terrace, IL, USA, et Dover-selskap. Med et rykte for ingeniørmessig fortreffelighet som spenner over noen tiår, er Almatec-navnet blitt synonymt med sikkerhet, kvalitet og pålitelighet.

Siden grunnleggelsen i 1984 har Almatec etablert et rykte i den globale luftopererte dobbelmembran (AODD) pumpeindustrien for overlegen produktkvalitet og innovasjon. Produsert med moderne tysk engineering, har mer enn 200 000 Almatec-pumper vært presisjonsbygget og levert over hele verden – hver enkelt med Almatecs unike, signaturpumpedesign.

Ved å tilby ett av de mest omfattende produksjonsprogrammer for AODD-pumper i verden, kan Almatec finnes over hele kloden i de vanskeligste og kritiske pumpeapplikasjoner. Hovedmarkedene hvor Almatec-pumper i økende grad brukes er kjemiske prosess, halvleder/sol, keramikk, hygienisk, maling & belegg, papir og vannbehandling.

 

Fakta om produsenten

  • Almatec Maschinenbau GmbH
  • Grunnlagt 1984
  • Hovedkontor i Kamp-Lintfort, Tyskland

Eksempel på produkter

Vis produkter fra Almatec

kataloger fra almatec

Eksempel på produkter

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post