Advantech

Advantech

Advantech er verdensledende innen industrielle datamaskiner og IIoT.

Grunnlagt i 1983, er Advantech verdensledende innen utvikling og produksjon av høykvalitets, høyytelse databehandlingsplattformer. Advantech tilbyr omfattende systemintegrasjon, maskinvare, programvare, kundesentrerte designtjenester og global logistikk.

I dag har de over 8000 ansatte over hele verden med hovedkontor i Taipei i Taiwan, nærmeste lager i Nederland og nærmeste RMA-senter i Polen. Sentralt plasserte lager og RMA-sentre resulterer i rask respons, raske leveringstider og god service.

 

Industrielle PC-skjermer

Industrielle miljøer gir sine egne utfordringer for maskinvare og grensesnitt, det er derfor OEM Automatic tilbyr den spesialdesignede Advantech FPM-serien av industrielle PC-skjermer, for automatiserte og industrielle applikasjoner.

Vision PC-er

Tilbyr et omfattende og dedikert utvalg av vision-optimerte PC-er designet for intensive kamerainspeksjoner. Med både vifteløse og viftekjølte løsninger med innebygde dedikerte GIG-E PoE- og USB3.0-porter.

PC-er i kjøretøy

Advantech-serien av kjøretøymonterte datamaskiner tilbyr databehandlingsløsninger av industriell kvalitet for ulike kjøretøyapplikasjoner. Den kjøretøymonterte datamaskinfamilien serverer omfattende databehandling for lagerstyring, gruvedrift og havnestyring.

Panel PC-er

Industrielle og robuste panel-PCer har en innovativ modulær design, som muliggjør effektivt vedlikehold og forenklet oppgradering.
Panel-PC-er tilbyr en alt-i-ett-løsning for menneske/maskin-grensesnitt, lagerstyring, brukspunkt, kiosk eller industrielle/automatiseringskontrollapplikasjoner.

 

Fakta om produsenten

  • Grunnlagt i 1983, Taiwan
  • Europeisk hovedlager i Nederland

 

Eksempel på produkter

Vis produkter fra Advantech

Woops! Her er det visst en feil...

video cannot show image

EKSEMPEL PÅ PRODUKTER FRA Advantech

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post