Info om COVID19 - Hva betyr det for deg som kunde?

OEM Automatic følger utviklingen i Norge og resten av verden tett. Vi tar situasjonen meget alvorlig, og følger myndighetenes oppfordringer fullt ut.

Kundeservice 

Vår kundeservice er åpent som normalt fra 08.00-16.00 

Bestillinger

Du kan bestille som normalt via telefon 32 21 05 05 og [email protected] eller via vår nettbutikk

Webshop

Som kunde hos OEM Automatic har du mulighet til å bruke vår nettbutikk 24/7. Du kan bestille, sjekke lagerstatus, priser og leveringstider. Det er per dags dato ingen generelle leveringsproblemer ved bestillinger gjort gjennom vår nettbutikk. Vi følger med produkter som kommer fra områder forbundet med høy risiko.

Lagerpersonale

Lageret vårt er stadig fullt bemannet, men system og arbeidsrutiner har blitt endret for å minimere mulighetene for- og konsekvensene ved en eventuell spredning mellom personalet. Vi jobber i skift og har strenge rutiner slik at en spredning ikke skal kunne slå ut hele staben. Det er lagt til rette for å unngå fysisk kontakt mennesker imellom, både internt og eksternt.

Viktige linker til FHI og helsedirektoratet

Salgsingeniører

Vil jobbe hjemmefra i en ubestemt periode fremover. Vi oppfordrer alle til å avholde møter virtuelt, eller via telefon. Dersom du som kunde ønsker besøk fra en av våre salgsingeniører i perioden fremover så kan det la seg gjøre dersom behovet er reelt. I et slikt tilfelle er det viktig at alle tar strenge forhåndsregler. Din og vår helse har høyeste prioritet – Ikke ta unødvendig risiko. 

Produktansvarlige

Arbeider hjemmefra og yter på vanlig nivå. Du finner en oversikt over våre produktansvarlige her.

Besøke oss 

Har du et ærende av nødvendig karakter og ønsker å besøke oss i våre kontorlokaler så må dette avklares i forkant av besøket. Vi ber om forståelse for at uanmeldte drop-in-besøk ikke bør forekomme i disse tider. Ta kontakt med kundesupport på 32 21 05 05 eller [email protected].

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post