I mat- og næringsmiddelindustrien må produkter som tilbys forbrukere, oppfylle strenge kvalitetsstandarder og matsikkerhetsforskrifter for å være trygge og sunne. Hele produksjonsprosessen krever høy hygienisk standard for å hindre forurensning. Utstyr som er enkelt å rengjøre, kombinert med nøye planlagte prosesser, bidrar til å opprettholde denne standarden. Vi leverer løsninger som sikrer en effektiv, hygienisk og sikker produksjon. Fra Seifert tilbyr vi både kjøleaggregater og termoelektriske kjølere (Peltier-kjølere) som er spesielt godt egnet for næringsmiddelindustri, som for eksempel bryggerier, slakterier, meierier og bakerier. Nedenfor beskriver vi noen av forskjellene mellom Peltier-kjølere og tradisjonelle kjøleaggregater.
Produktnyheter
Valget mellom Peltier-kjølere og tradisjonelle kjøleaggregater avhenger i stor grad av applikasjonen. Peltier-løsningene er ideelle der det er behov for en kompakt, vedlikeholdsfri og vibrasjonsbestandig kjøling uten bruk av kjølemedium, mens kjøleaggregatene gir høyere kjøleeffekt og fleksibilitet med digital styring og utskiftbare filtre. Begge alternativene er utviklet med tanke på de høye hygienekravene i næringsmiddelindustrien. Ta gjerne kontakt med oss for veiledning, vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer best til ditt behov.
Joachim Bjelland