Større muligheter med bredere pneumatikksortiment

OEM Automatic AS har full tilgang til Aventics sitt pneumatikksortiment. Dette gir oss muligheten til å vokse sammen med eksisterende og nye kunder, ved å kunne tilby et komplett sortiment med unike og kostnadseffektive løsninger.

Kunnskap
Aventics har en lang historie innen pneumatikkbransjen og er på verdensbasis en ledende produsent av pneumatikk komponenter. Med over 100 års erfaring har Aventics sine produkter fortløpende vært med på en stadig utvikling, noe som gjør deres produkter til et pålitelig valg med høy kvalitet. I 2018 kjøpte Emerson-konsernet opp Aventics og i 2019 ble de fullt integrert i Emerson sin brede produktportefølje, der blant annet vår eksisterende leverandør Asco også hører til. 

I dag har Aventics over 2000 ansatte med produksjonslokaler i 5 land. Utenom sine produksjonsfasiliteter har de et omfattende salgsnettverk, med representanter i mer enn 55 land rundt om i verden.

For OEM Automatic innebærer det nye produktsortimentet i fra Aventics store fordeler og vi kan tilby et komplett pneumatikksortiment for automasjonsløsninger og prosessindustrien.
Det norske markedet kan også glede seg over at vi nå i tillegg til enkelt produkter kan tilby pneumatikk satt i system og diverse kundeunike pneumatikkløsninger. 
Dette kan vi fordi vi har et nært og godt samarbeid med Aventics Norge, som har lang fartstid innenfor pneumatikkverdenen og dens unike løsninger.

Aventics har et stort fokus på luftsylindere og pneumatikkventiler med mange ulike ISO-standarder, samt uendelige muligheter til kundetilpassede løsninger, som for eksempel komplette sylinderpakker med en styreventil montert direkte på sylinderen.

Mer fra Emerson Aventics

kontakt oss for mer informasjon om hva Aventics produkter kan gjøre for deg!

Ring Jan Kristian direkte på 92 42 79 86 eller kontakt vår kundesupport 32 21 05 05.

Trenger du teknisk hjelp?
Jan Kristian JansenJan Kristian Jansen

Produktansvarlig

004792427986 92 42 79 86

Send e-post Send e-post

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post