Datalogic_still in lysgitter og lysbom

Still inn lysgitter & lysbom

Visste du at du kan stille inn ditt lysskydd helt selv? Vi guider deg gjennom prosedyren.

Kunnskap

HVA ER LYSGITTER & LYSBOM?

Et lysgitter og lysbom, også kjent under samlingsnavnet lysbeskyttelse fungerer som et gjerde og er til for å beskytte mennesker mot å komme i kontakt med farlige områder. Når du stiller inn lysbeskyttelsen, er lysstrålene fra senderen ment å matche mottakeren på den andre siden. 

SLIK STILLER DU INN LYSGITTER ELLER LYSBOM

Justeringen mellom senderen og mottakere er nødvendig for at lysbeskyttelsen skal fungere korrekt. En god justering forhindrer ustabilitet på utgangen forårsaket av støv eller vibrasjoner. Justeringen er perfekt hvis de optiske aksene til den første og siste strålen til senderen faller sammen med de optiske aksene til mottakeren. Strålen som brukes til å synkronisere de to enhetene er den første etter kontaktforbindelsen. SYNC er optikken koblet til denne strålen og LAST er optikken koblet til den siste strålen etter SYNC-enheten. 

LED-indikatorene er tydelig identifisert med symboler for enkel avlesning direkte på mottakerdelen (Receiver). En kort beskrivelse av LED-indikeringene er nødvendig for å unngå misforståelser. To gule lysdioder (LAST og SYNC) på mottakeren forenkler justeringsprosedyren.
Still inn lysgitter & lysbom

KORREKT JUSTERINGSSPROSEDYRE

Innstillingen med justeringshjelpen kan kun utføres etter at den mekaniske installasjonen og de elektriske tilkoblingene er utført. Følg deretter prosedyren nedenfor:
 
MERK: Systemet som informerer brukeren om den mottatte orienteringen, finnes på mottakeren. Justeringsfunksjonen kan aktiveres når enheten er slått på ved å holde den normalt åpne RESET/RESTART-bryteren lukket i minst 0,5sek. 
Manual lysgitter
A. Fest mottakeren i en stabil posisjon og juster senderen til den gule LED-en (SYNC) er av/OFF. Dette indikerer riktig justering av den første strålen (synkroniseringsstrålen).
 
B. Roter senderen, vri den siste/(LAST) optiske aksen til den gule LED-en (LAST) er av/OFF. MERK: Sørg for at den grønne LED-en (NORMAL OP.) lyser konstant.
 
C. Avgrens området der den grønne LED-en (NORMAL OP) lyser jevnt ved å gjøre noen mikrojusteringer – for den første og deretter for den andre enheten – slik at du får maksimalt fokus (4) og deretter plasser begge enhetene i midten av dette området. 
 
D. Fest de to enhetene godt med brakettene. Sjekk at den grønne LED-en (NORMAL OP) på RX-enheten er på/ON og at strålene ikke er ødelagt. Sjekk så at den røde LED-en lyster hvis en enkelt stråle blir brutt SAFE (BREAK). Denne verifiseringen må gjøres med et sylindrisk «prøvestykke» med en størrelse som passer til enhetens oppløsning. 
 
E. Slå AV og PÅ forsyningsspenningen til enheten for å gå tilbake til normal modus. 
Still inn lysgitter & lysbom

Her finner du manualer og produktene

Manualene kan se litt forskjellige ut, med tanke på hvilken modell man har. Du finner manualen under respektive produkt. 
Trenger du teknisk hjelp?
Therese Reenaas EkebergTherese Reenaas Ekeberg

Produktansvarlig

004747604543 47 60 45 43

Send e-post Send e-post

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

phone 32 21 05 05

Send e-post Send e-post