vi utvider for fremtiden

Snart står vårt lagertilbygg helt klart. Vi utvider vårt lagerområde med 4000 m2 og skaper muligheter for framtiden. Med vårt nye lager har vi mulighet til å ta inn flere produkter, få et bredere sortiment og effektivisere vårt arbeide.

Lager OEM Automatic AS
Nytt lager OEM Automatic

i forkant med nytt lager

I februar 2019 startet arbeidet med tilbygget til vårt lager på Höganloft i Tranås. I midten av septemer 2019 begynte lagerhyllene å fylles, og i midten av desember skal både lager og kontor være helt klart. Miljøarbeidet har vært en sentral del av det nye tilbygget. Med grunnvarme, naturlig kjøling, solceller og flere fornuftige valg vises det tydelig.
Året var 2008 og vi hadde vokst såpass at vi måtte ha telt utenfor vårt daværende lager for å få plass. Da tok man beslutningen om å bygge et nytt lager. Bygget ble påbegynt i 2009, og vi flyttet inn i det nye lageret 14. Februar 2010. Allerede fra starten fantes det planer om etappe to. Tilbygget i etappe to startet sommeren 2018 og kommer helt klart til å være ferdig i midten av desember 2019.

Prosjektet med tilbygget har gått over all forventning, og man har tatt med seg mye lærdomm fra det første bygget. 
Vi har fulgt tidsplanen, og fått det som vi har ønsket. Erfaringen fra tidligere prosjekt har gitt oss en trygghet i at vi kan dette, sier Peder Ekeflo som er logistikksjef og foretakets representant i byggeprosjektet. 

Miljø er viktigt for oss

Arbeidet med miljøet har vært en viktig del av tilbygget. Nesten 800 solpaneler er installert på taket og kommer til å redusere tilført energi med opp mot 30%. Øvrig energi som behøves er fra fossilfri produksjon. I den nye lagerdelen finnes kun LED-lamper, som gir bedre lys og bruker mindre strøm, hvilket sparer masse energi. Det at lageret er plassert på Höganloft, et stykke utenfor Tranås sentrum, gjør at vi fjerner mye av trafikken fra Tranås by.
-"Det har vært et viktig mål for oss. I vårt miljøarbeid har vi også investert i en elbil for interne transporter og for kunder i nærheten", sier Johan Lind, lagersjef.

Arbeidsmiljø og sikkerhet

Arbeidsmiljø og sikkerhet er selvsagt sentrale deler for oss. Et eksempel er at lastehusene er værbestandig, hvilket innebærer at de slutter tett rundt bilene for ikke å slippe ut varmen. På denne måten holder vi jevne temperaturer, hvilket er bra for både arbeidsmiljøet og energiforbruket.
Alle pallereoler er sikret både mot påkjøring og ras. - "Der har vi virkelig gått hele veien med sikkerheten", forteller Peder Ekeflo, Logistikksjef.

Skaper nye muligheter

Tilbygget gir oss muligheter for fremtiden. Vi vil vokse og utvikles sammen med våre kunder og forsøker alltid å bli bedre.  Antall palleplasser er doblet, hvilket gir muligheter til å ta inn flere produkter, ha et bredere sortiment og arbeide enda mer strukturert. Nå kan vi sørge for at produktene ligger i riktig høyde, minske unødig gange og på denne måten bli mer effektive.

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

32 21 05 05

Send e-post