Tavlekomponenter Tavlekomponenter
31.01.2020

Tosibox nå også i Norge

Tosibox innledet et samarbeide med OEM Automatic AB i oktober 2018, og utvider nå dette med andre OEM Automatic-land i Europa. Med TOSIBOX® skapar du enkelt en helt sikker fjerntilkobling på bare noen få minutter, uten spesiell IT-kompetanse.

Med TOSIBOX® skapar du enkelt en helt sikker fjerntilkobling på bare noen få minutter, uten spesiell IT-kompetanse.
TOSIBOX®-løsningen består av et fåtall komponenter som alle er kompatible med hverandre, noe som gir deg ubegrensede muligheter og fleksibilitet for utbygging av systemet.
Systemet består i utgangspunktet av TOSIBOX® Lock og TOSIBOX® Key. En TOSIBOX® Lock er en industriell router, og i denne kobler man alle enheter man vil ha tilgang til. For å kunne kommunisere med TOSIBOX® Lock krävs en TOSIBOX® Key. Disse to enhetene synkroniseres med hverandre. I tellegg kreves et unikt passord. TOSIBOX® Key finnes i tre varianter; TOSIBOX® Key (USB), TOSIBOX® SoftKey (programvare) og TOSIBOX® Mobile Client (mobil app). En TOSIBOX® Key kan selvfølgelig gi tilgang til flere TOSIBOX® Lock.

Det er ingen måneds- eller årskostnader for TOSIBOX® maskinvarekonseptet, bare en ren engangskostnad ved kjøp av TOSIBOX® Lock, Key, SoftKey og Mobile Client. TOSIBOX® er globalt patentert, teknologien er sertifisert og har en av de høyeste sikkerhetsnivåne i bransjen med siste nytt innen kryptering. Detta er ikke en skytjeneste, men tilkoblingen til enhetene skjer via en direkte VPN-tunnel.

Se våre produkter her

Trenger du teknisk hjelp?
Martin Stensland

Produktansvarlig

32 21 05 05

Send e-post

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

32 21 05 05

Send e-post