Pumper Pumper
19.12.2019

Vi ekspanderer vår pumpevirksomhet

OEM Automatic ekspanderer
OEM AUTOMATIC ekspanderer - har kjøpt pumpevirksomheten fra Finisterra
Med på flyttelasset, fra Finisterra, følger Torsten Brodersen, som har lang erfaring og ekspertise fra spesielt Hermetic og Flux pumper. Vi i OEM Automatic gleder oss stort til å utvide vårt sortiment og kompetanse på pumpeområdet.
 
Som et ledd i vår videre spesialisering innen pumper, skiller vi ut produktområdet fra avdeling Trykk & Flow og oppretter ny selvstendig pumpeavdeling. Vi vil særlig fokusere på kulde, kjemi, næringsmiddel- og fiskeindustri.

Med dette oppkjøpet utvider vi vårt pumpesortiment med anerkjente merkevarer som:
Torsten Brodersen
Torsten Brodersen

Med på flyttelasset, fra Finisterra, følger Torsten Brodersen, som har lang erfaring og ekspertise fra spesielt Hermetic og Flux pumper.

Hermetic
HERMETIC - PUMPEN GmbH

Hermetic er en markedsledende produsent av spaltrørs-pumper, Pumpene er absolutt lekkasjefrie og er spesielt godt egnet for kjølemiddel samt kjemiske applikasjoner.

Flux
FLUX - GERÄTE GmbH

Flux er produsent av fatpumper for alle typer applikasjoner. Pumpene er egnet til å tømme fat og containere, og produseres for både lav- og høyviskøse medier. Pumpene finnes i flere typer materialer egnet for petroleumsprodukter, syrer og alkalier Samt for næringsmiddelapplikasjoner.

Almatec
ALMATEC - MACHINENBAU GmbH

Almatec er produsent at trykkluftdrevne membranpumper i plast og metall. Almatec har ett meget bredt utvalg, og pumpene er konstruert slik at de kan pumpe med meget høy grad av sikkerhet ved kritiske applikasjoner.

Neptune transparent
NEPTUNE

Neptune er produsent av doseringspumper, både små solenoid pumper og mekaniske/hydrauliske doseringspumper. De har i tillegg ett bredt utvalg i omrørere/miksere.

Sondermann
SONDERMANN

Sondermann er produset av magnetkoblete sentrifugalpumper. De har et godt utvalg. Forskjellige materialer og størrelser egnet for kjemiske applikasjoner. Pumpene er lekkasjefrie pumper.

Trenger du teknisk hjelp?
MikkoMikko Mannermaa

Produktansvarlig

95 92 94 42

Send e-post

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

32 21 05 05

Send e-post