Maskin Maskin
19.11.2019

Nytt lystårn Modul-Perfect 70

Auer Modul-Perfect 70
Vår produsent av lystårn, Auer Signal, har utviklet en ny serie lystårn som har flere funksjoner og langt bedre lysstyrke enn tidligere.
Det nye lystårnet PC7 har i sammenlikning med konkurrenter på markedet opp til 6x sterkere lys, uten at strømforbruket er økt pr modul. Samtidig presterer seriens standardmoduler på et nivå som andre leverandører bare kan nå med sine «high-performance»-moduler. PC7 leverer best mulig signaleffekt tross bruk i lyse og solfylte omgivelser.

Med ny og patentert sammenkobling av modulene er det nå mulig å bruke inntil syv moduler i lystårnet. PC7 er derfor ikke bare det høyeste lystårnet på markedet, men også det som kan tilby flest kombinasjoner. Nå finnes også moduler med roterende lys, multifunksjons moduler, multifarge moduler og den nye toppmodulen.
 
Til forskjell fra Auer Signals tidligere lystårn hvor man var tvunget til å ha lydmodulen på toppen, kan man nå velge å ha det akustiske elementet plassert hvor man ønsker i tårnet. For å forenkle lagerhold og antall artikkelnr er det nå en egen spenningsmodul som brukes for ønsket tilkoblingsspenning slik at lys og lydmodulene er lik for alle spenninger. 

Modul-Perfect 70 erstatter Modul-Signal 70 som tas ut av produksjon 31.12.2019.

 

 

Trenger du teknisk hjelp?
Svein Erik Eliassen

Seniorkonsulent Support/Produktansvarlig

40 92 30 52

Send e-post

Kundesupport

For pris og leveringstid, logg inn eller ta kontakt med vår kundesupport

32 21 05 05

Send e-post