Vårt logistikksenter i Sverige

 • Høy kapasitet og rask service

  Vårt logistikksenter i Sverige innehar et av Nord-Europas største lagre på industriautomasjonskomponenter.

  - 27 000 artikler på lager
  - 7000 m2 lagerplass
  - 12 000 sendinger til Norge/år
 • Bestillinger av lagerførte varer som registreres før kl.14.30 sendes samme dag.

  - Alltid tilgjengling på web. Webshop - Les mer

Vårt logistikksenter i Tranås (Sverige) innehar et av Nord-Europas største lagre på industriautomasjonskomponenter, og bestillinger av lagerførte varer som registreres før kl. 14.30 sendes samme dag til våre kunder.

Hurtige og sikre leveranser

Vi kan levere mer enn 27 000 artikler direkte fra lager. Alle bestillinger av lagerførte varer som registreres innen kl. 14:30 sendes samme dag. Vårt lagerpersonale sørger for at 90 000 årlige forsendelser kommer frem til våre kunder til rett tid.


Kvalitet til minste detalj

Gjennom høye ambisjoner oppnås en effektivitet og kvalitet i arbeidet som kommer kunden til gode gjennom at rett produkt leveres på rett tid i enighet med kundens leveringsønsker. OEM Automatic har som mål å oppnå 97 % leveringssikkerhet til våre kunder og sammen med våre produsenter jobber vi kontinuerlig med å øke vår effektivitet og servicegrad.

Kundetilpassede løsninger

OEM Automatic har et helhetssyn og vi vil gjerne levere våre kunder den optimale løsningen. Gjennom å sette sammen to eller flere komponenter til en enhet, forenkler og effektiviserer vi tiden til våre kunder. OEM Automatic har en teknisk avdeling hvor det årlig produseres mer enn 1 000 kundeunike artikkelnummer. Produksjonen er kvalitetssertifisert, kostnadseffektiv og hver kundeunike enhet dokumenteres med tydelige monteringsanvisninger.