Dette er OEM Automatic AS

 

OEM Automatic skal markedsføre ett bredt og dypt produktprogram av komponenter for industriautomasjon til maskinbyggere og apparatprodusenter, samt strategiske sluttforbrukere. Våre leverandører skal være spesialiserte og ledende innen sitt område.

Salget skal i hovedsak skje via personlige kundeaktiviteter som støttes av en aktiv markedskommunikasjon.

Vår forretningsidè bygger på å gi kunden mulighet til å redusere antall leverandører gjennom å tilby et bredt program av produkter innen våre mange produktområder.

Vi fungerer som våre leverandørers salgs- og markedsorganisasjon på det norske markedet. Gjennom vårt lokale nærvær, kunnskap og service tilfører vi en merverdi til våre produkter og blir på denne måten en verdiskapende link mellom produsenter og kunder.

Spesialisert organisasjon

For å kunne tilby våre kunder stor produktkunnskap og service, er vår organisasjon oppdelt i flere produktområder. Hvert produktområde er spesialisert på sitt sortiment, og er bygget opp rundt spesialistfunksjoner som salg, produktansvar, ordrebehandling, innkjøp og leveranseovervåkning.

 

Effektiv logistikk

Vårt hovedlager i Sverige har over 23 000 artikler som kan utleveres direkte til kunder.
Bestillinger på lagerførte varer som registreres før kl. 15.00, blir utlevert samme dag.
Vårt lagerpersonale i Sverige har ansvar for at over 100 000 forsendelser i året kommer frem til våre kunder i rett tid. Vår leveringssikkerhet ligger i dag tett opp mot vårt mål på 97%.
 

Presentasjon logistikk